Sale

Futti Logan Black

Futti anatomskom obućom vaša stopala se vraćaju prirodnom pokretu – bosonogom hodu po mekoj, podatnoj zemlji bez osjećaja stiješnjenosti.

320,00Kn 256,00Kn

Očisti
Quantity
Usporedi
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

5 dobrih razloga zašto izabrati Futti:

  1. Hvatište za prste: Jedinstveni oblik hvatišta za prste omogućava prirodan zahvat kod kretanja vaših stopala, dok grebenasta konstrukcija istodobno potiče krvnu cirkulaciju.
  2. Potporanj svodu tabana: Stabilizira središnji dio stopala.
  3. Uzdužni potporanj svodu tabana: Osigurava prirodan položaj stopala.
  4. Podloga od prirodnog pluta: Vrlo je savitljiva i upija udarce.
  5. Ležište za petu: Duboko ležište za petu daje izvrsnu stabilnost te kosti pete oslobađa pritiska.

Materijali od kojih je izrađena Futti obuća

Futti-last
Futti-last je prevučeni umjetni filc koji se koristi kao gornji materijal na mnogim Futti sandalama. Futti-last je izuzetno izdržljiv, lagan za održavanje i čišćenje. Uz to, gotovo da i nema ograničenja za boje i uzorke koji se mogu postići s ovim materijalom.

Prirodno pluto
Kora stabla pluta je osnova za naše Futti tabanište. Trajno je elastično i odlično amortizira udare. Samo pluto najviše kvalitete se koristi za izradu naših tabaništa.

Prirodna koža
Futti koristi samo kožu koja je nusproizvod stočne industrije u rasponu debljine od 2 do 3 mm. Za podstavu obuće se prvenstveno koristi prirodna, štavljena i kemijski netretirana koža. Manje odstupanja u boji i strukturi mogu nastati kao posljedica prirodne obrade i kvalitete materijala.

EVA potplata obuće
Etilen vinil acetat (EVA) je izuzetno fleksibilna vrsta sintetske. EVA je izdržljiviji, elastičniji i otporniji na atmosferske utjecaje od većine drugih sintetika. Mala težina i odlična apsorpcija udaraca ovog materijala su posebno pogodne potplate Futti obuće.

Vuna (70%)
Najfinija djevičanska vuna, bez kemijskih dodataka. Nepromočiva, održava temperaturu i otporna na mrlje. Nježna za kožu i izuzetno udobna.

Tekstil i filc
Obuća s gornjim materijalima od tekstila / tkanina.

Dodatne informacije

Veličina

43, 44, 45

Proizvođač

Futti