Eucerin Photoaging Control CC tonirana krema za zaštitu lica od sunca, svijetla nijansa SPF 50+

Pouzdana krema za sunčanje za lice za sve tipove kože koja sadrži pigment svijetle nijanse.

145,67Kn

Quantity
Usporedi

Opis

Tonirana krema za zaštitu za lice koja štiti sve tipove kože od fotostarenja

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovan suncem, no visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS) također može potaknuti stvaranje slobodnih radikala koji uzrokuju daljnje naprezanje kože.

Eucerin tonirana krema svijetle nijanse za zaštitu od sunca za lice i sprečavanje fotostarenja 50+ je svakodnevna krema za sunčanje za lice koja svim tipovima kože pruža lagani ujednačeni ton te prirodno preplanuli izgled. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Tonirana krema za sunčanje također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja  DNA kože.

Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formuli odmah ujednačuju ten i vidljivo smanjuju znakove starenja, kao što je pojava finih linija ili neujednačen ton kože.
Eucerin tonirana krema svijetle nijanse za zaštitu lica od sunca i sprečavanje fotostarenja  SPF 50+ ne sadrži parfem i ima ugodnu laganu teksturu koja se brzo upija. Kliničke i dermatološke studije dokazuju vrlo dobru podnošljivost na osjetljivoj koži.

(1) Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

 

SVOJSTVA

S tonirajućim pigmentima, lagana tekstura, nemasna formula, formula koja se ne lijepi, nekomedogeno

Kliničke i dermatološke studije

Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži. Proizvod je također ispitan i dokazan kao prikladan u vlažnoj klimi.

GLAVNI NALAZI

Među ostalim kliničkim i dermatološkim studijama, studija provedena na 100 žena (između 30 i 55 godina) testirala je proizvod u toploj i vlažnoj klimi s izvrsnim rezultatima. Rezultati su pokazali:

• Laganu teksturu (100%)
• Trenutno ujednačivanje tena (100%)
• Vidljivo glatku kožu (98%)
• Hidratiziranu kožu (98%)
• Pokrivanje nedostataka (90%)
• Prozračan izgled kože (87%)
• Mladolik izgled kože (85%)

Dodatne informacije

Proizvođač

Eucerin